Trendurile în amenajările de Crăciun pentru 2021. Nicu Bocancea: Orice e posibil!

Nicu Bocancea
Nicu Bocancea

Pentru a anunța startul sezonului de brazi împodobiți și decoruri de sărbători, Nicu Bocancea a parcat trenul lui Moș Crăciun în centrul Bucureștiului.

Moș Crăciun a venit cu trenul în mijlocul Bucureștiului, anunță Nicu Bocancea, master florist internațional care deschide astfel sezonul sărbătorilor de iarnă și dă startul împodobirii brazilor, decorării locuințelor și amenajării curților și caselor în lumină și frumos. 

Trendurile în amenajările de Crăciun pentru 2021 țin cont de respectul și dragostea pentru natură. „Globurile multicolore din sticlă au luat locul globurilor din plastic, ghirlandele din luminițe galbene sau albe au înlocuit beteala stridentă, accesoriile naturale, mai precis conurile de brad, florile din bumbac, ghindele, alunele, nucile, scorțișoara și feliile de portocală aduc bucăți de natură și de farmec în case, iar brazii ecologici și reciclabili, construiți din crenguțe, ace de pin și cetină, sunt aleși în detrimentul brazilor tăiați.”, dezvăluie Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist din România pe plan internațional.   

Culorile preferate ale Crăciunului 2021: roșul, albul, auriul și argintiul

Culorile preferate ale Crăciunului 2021 rămân roșul, albul, auriul și argintiul, însă sunt în mare vogă și rozurile, pastelurile și nuanțele pământii și arămii. Echipa de floriști coordonată de Nicu Bocancea construiește cu migală pentru sezonul de iarnă abia început brazi din crenguțe sau ace de pin care pot alterna ca înălțime de la 30 de cm până la 12 m și care pot fi așezați la interior sau chiar pe terase exterioare sau în curți. 

Hitul decorațiunilor de Crăciun de anul acesta îl reprezintă aranjamentele creative pentru întreaga casă, pentru masă, pentru hol, pentru ușa de la intrare care sunt menite să completeze efectul bradului tradițional și să umple locuința de atmosfera de sărbătoare: „Anul acesta, ne propunem ca decorul de Crăciun să nu se limiteze la colțul în care este așezat bradul, ci să cuprindă întreaga locuință. Să simțim spiritul și frumusețea sărbătorilor din curte, de la ușa de la intrare și hol, până la masa din living sau camera copiilor. Am creat aranjamente pentru orice fel de spațiu, pe rotund, pe înalt, pe lung, din crengi de brad, conuri, jucării, flori din bumbac, globuri de sticlă, decorațiuni din lemn, lumânări, ghirlande de lumini, cât să putem înfrumuseța orice spațiu. Avem și set-up-uri complete, putem construi decoruri pentru masa festivă de sărbători, cu toate detaliile care aduc farmec: vaze, sfeșnice, lumânări, miniaturi.”, propune Nicu Bocancea pentru care fiecare sfârșit de an este o provocare creativă și un maraton al frumosului. 

2. -imagine fara descriere- (nicu_bocancea1_48941600.jpg)

”De Crăciun, orice e posibil și permis”, susține Nicu Bocancea care îi încurajează pe oameni să se înconjoare, în perioada finalului de an, de tot ceea ce-i face fericiți, fără să țină cont de trenduri.

„Fie că sfidează tradiția și își doresc brazi construiți exclusiv din flori naturale, din lumini sau din lemn, fie că vor să mixeze în brad decorațiunile noi cu globurile sau accesoriile vechi pe care le-au folosit în copilărie sau că țin la steaua de vârf prăfuită și folosită de zeci de ani de bunicii lor, desi bradul și casa sunt futuriste, de sărbători totul în jur trebuie să fie emoție”, consideră master floristul internațional Nicu Bocancea ale cărui creații florale și de décor pot fi urmărite în diverse locații ale florăriilor sale din București, pe site-ul https://www.florariairis.ro/ sau pe pagina sa de facebook - https://www.facebook.com/nicu.bocancea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel