EXCLUSIV  Trei ZODII sunt avantajate de Univers după 2020! Toți vor în locul lor

Foto Pexels
Foto Pexels

În decembrie 2020, va avea loc Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn, cea responsabilă de setarea tendințelor pentru următorii 20 de ani.

„Conjuncția Jupiter - Saturn din Vărsător, care se întâmplă pe 21 decembrie 2020, va avea un impact foarte mare asupra Gemenilor, Vărsătorilor și Balanțelor, care au o pilă în următorii 20 de ani, pentru că Jupiter și Saturn în Vărsător dau tendința în următorii 20 de ani. Deci, voi aveți o pilă de la Univers”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

„Ultima conjuncție din 2000 s-a petrecut în semnul Taurului și cu toții am trăit sub influența consumerismului. Dar cea din 2020 se va petrece în semnul Vărsătorului, cel al internetului și al umanității. Pregătiți-vă pentru schimbări atât la nivel individual, cât și la nivel mondial, demne de filmele și romanele SF”, a transmis Daniela Simulescu.

„Contează informația, schimbarea, surpriza, experimentarea, noul, joaca, încercarea, dispoziția spre altceva, mintea. Vom dori timp foarte mult pentru noi, pentru dezvoltarea noastră personală”, a subliniat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel