Trei zile neacoperite de legislație. Romașcanu: Trebuie să găsească o soluție legală

Lucian Romașcanu
Lucian Romașcanu

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, susține că Guvernul va trebui să găsească o soluție pentru cele trei zile dintre Starea de urgență și următoarele măsuri aplicate în contextul pandemiei de Coronavirus. 

Lucian Romașcanu a explicat că proiectul de lege privind măsurile aplicate după data de 15 mai a fost depus prea târziu în Parlament, deși se cunoștea faptul că președintele Klaus Iohannis nu va prelungi Starea de urgență. 

”Din păcate, această prostie pe care o face Guvernul și nu e nici prima, nici ultima, cu certitudine, încurcă foarte tare lucrurile. Ei au știut și domnul Iohannis a ieșit de două săptămâni să spună că nu se prelungește starea de urgență și se va înlocui cu starea de alertă. Au avut două săptămâni să pregătească un proiect de lege pe care să-l trimită în Parlament și iată că l-au trimis în așa fel încât vor lăsa trei zile neacoperite de lege. Lucrurile trebuie gestionate într-un anumit fel pe perioada pandemiei. Oricum am da-o, trei zile sunt neacoperite. Trebuie să găsească o soluție legală la această chestiune”, a declarat Lucian Romașcanu în direct la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel