Trei trucuri care te vor ajuta să eviți kilogramele în plus

Trei trucuri care te vor ajuta să eviți kilogramle în plus / Foto: Pixabay, de Steve Buissinne
Trei trucuri care te vor ajuta să eviți kilogramle în plus / Foto: Pixabay, de Steve Buissinne

În articol găsești trei trucuri care te vor ajuta să eviți kilogramle în plus după un eveniment.

Uneori se întâmplă ca într-un concediu, în weekend sau la o sărbătoare să mâncăm mai mult decât o facem de obicei. Meniul poate fi mai generos, cu mâncăruri copioase, produse de fast food sau dulciuri, asta fiind o abatere de la dieta noastră normală. Ce facem ca să nu ne trezim cu o indigestie sau cu 2 kilograme în plus pe cântar? Aveți trei trucuri care vă vor ajuta să evitați kilogramele în plus în astfel de cazuri, relatează Pro Tv.

1. Din fericire, nu ne îngrășăm dintr-o masă și nu slăbim dacă sărim peste o masă. Prin urmare trebuie să aveți grijă ca într-o săptămână să nu depășiți aportul mediu caloric. Dacă azi ați cheltuit un buget de calorii dublu, a doua zi va trebui să faceți foamea ca să vă plătiți datoria.

2. Un alt truc este ca înainte cu o zi - două înainte de acea masă copioasă să mâncați doar supe, salate și produse lactate. Aportul redus de calorii din timpul săptămânii vă va permite să mâncați mai mult în weekend, spre exemplu.

3. Considerați excesul alimentar o excepție și reveniți la dieta voastră obișnuită. Este ceva normal ca alimentația noastră să nu fie perfectă în fiecare zi, dar este foarte important să mâncăm corect în 80% din timp.

Ceaiul miraculos, care arde grăsimile, scade glicemia și colesterolul

Dafinul este un aliat culinar folosit în gastronomie pentru a adăuga savoare preparatelor. De asemenea, dafinul a fost folosit de civilizațiile antice ca plantă medicinală pentru diverse afecțiuni. Ceaiul din frunze de dafin cu lămâie este o băutură care arde grăsimile și reglează glicemia și colesterolul. Această combinație magică a permis oamenilor care doresc să slăbească să găsească o alternativă naturală eficientă pentru a-și atinge scopul. 

Dafinul este un puternic antiinflamator și analgezic și are o acțiune diuretică, care stimulează expulzarea lichidelor reținute în țesuturile organismului.

Ambele ingrediente (dafinul și lămâia) promovează sănătatea digestivă:

- activează metabolismul,

- accelerează arderea grăsimilor și pierderea în greutate,

- combat inflamația,

- previn indigestia,

- reglează nivelul zahărului din sânge,

- reduc colesterolul rău,

- reduc stresul și anxietatea,

- întăresc sistemul imunitar,

- activează producția de colagen în organism.

Ceaiu de dafin și lămâie arde grăsimile și dezumflă burta balonată. 

Dafinul este o plantă care te poate ajuta să slăbești în mod natural și care, în combinație cu lămâia, ajută la eliminarea grăsimilor, purifică organismul și întărește sistemul imunitar, prin urmare te ajută să reziști în fața bolilor.

Iată cum se face ceaiul. Ingrediente:

1 litru de apă,

5 frunze de dafin,

suc de două lămâi.

Aduceți apa la fiert și, înainte să dea în clocot, adăugați frunzele de dafin și zeama de lămâie. Amestecați bine ambele ingredientele, opriți focul și lăsați băutura să se odihnească aproximativ 15 minute. Se strecoară și se servește într-un pahar cu o felie de lămâie.

Ceaiul din frunze de dafin și lămâie poate fi consumat la micul dejun, mai ales dacă intenția ta este să slăbești. Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel