EXCLUSIV  Trei teme INTERZISE la PSD. Borza: "Puteau fi FATALE. Mai bine te ÎMPUȘTI"

Remus Borza este de părere că Mihai Tudose a făcut o serie de greșeli care îi puteau fi fatale. Deputatul s-a referit la trei teme interzise la PSD, pe care premierul le-a folosit în războiul cu Liviu Dragnea. 

"Tudose câștiga detașat dacă nu făcea trei erori, care puteau să îi fie chiar fatale. Nu poți vorbi de funie în casa spânzuratului. Sunt trei elemente cheie pe care nu le rostești: 1-DNA, 2-Bruxelles, 3-Iohannis," a spus Borza la interviurile DCNews.

Deputatul spune că aceste trei teme sunt foarte sensibile, iar modul în care a acționat Tudose a afectat din puctul de vedere al percepției, activul de partid. 

"Nu poți să faci trimiteri la DNA, sau la Bruxelles. Mai bine te împuști, te arunci de la geam, dar să nu rostești "DNA" sau "Bruxelles". Sunt cele trei teme sensibile la PSD. Cu o seară înainte, premierul Tudose a simțit nevoia să meargă la Antena 3 și să facă niște confesiuni. Din punct de vedere imagologic și al percepției de către activul de partid este catastrofal. Vorbea despre problemele penale ale doamnelor ministru.  Când Bruxelles-ul exprimă niște opinii e ca și cum sunt legi pentru noi. Adică ce faci? Iar vin cancelariile europene, ne fac nouă sau ne desfac guverne? Nu domnule, noi ne luptăm de la egal la egal și cu Bruxelles-ul și cu binomul," a spus Borza.

Deputatul a explicat și cea de-a treia temă sensibilă la PSD: Klaus Iohannis. 

"Mai nou și cu Iohannis. A doua zi s-a dus la Ford și s-a lăsat mângâiat pe creștet de Iohannis. Aici se putea înțelege că s-a vândut lui Iohannis. În CEX-ul acela, când s-au tăiat legăturile telefonice, s-au spus vorbe grele," a completat Borza.

Vezi răspunsul complet:

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel