Trei românce joacă azi în optimi la Miami

Irina-Camelia Begu, locul 35 WTA, a învins-o, duminică, pe Kristyna Pliskova din Cehia, locul 101 WTA, venită din calificări, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-4, şi a devenit a treia româncă în optimile de finală ale Miami Open, după Simona Halep şi Monica Niculescu, relatează news.ro.


După o partidă de două ore şi 38 de minute, Begu a ajuns în premieră în optimi la Key Biscayne, turneu de categorie Premier Mandatory, după ce a jucat în turul trei anul trecut.

În faza următoare, Begu va evolua cu americanca Madison Keys, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22, care a depăşit-o, tot duminică, pe italianca Roberta Vinci, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 9, cu scorul de 6-4, 6-4.

Calificarea în optimi este recompensată la Miami Open cu 67.590 de dolari şi cu 120 de puncte WTA.

Simona Halep a aflat când va debuta meciul ei din optimile de la Miami, cu Heather Watson. Partida dintre cele două va începe luni, de la ora 18:00 (ora României), fiind programată prima de pe terenul numărul 1.

Tot pe terenul 1 vor evolua luni şi celelalte două românce ajunse în "optimi": Monica Niculescu va juca în a treia partidă (în jurul orei 21:00) cu Johanna Konta, iar Irina Begu în cea de-a cincea (nu mai devreme de 00:00), împotriva lui Madison Keys.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel