Trei nume date de Ciolacu. Ce urmează la PSD

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu a vorbit despre Congresul PSD, oferind și o serie de nume. 

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, vineri seara, la Antena 3, dacă PSD va mai avea Congres înainte de alegeri.

„Congresul va avea loc cât de curând. Să vedem cât de curând. Sunt alegerile locale, se vehiculează data de 27 septembrie. Eu și colegii mei am fi de acord cu ea, dar nu înțelegem cum vii cu prelungirea stării de alertă până pe 15 iulie. Alegerile, e adevărat, sunt în septembrie, dar până atunci se pornesc o groaza de lucruri: trebuie să depui semnături, să depui candidaturile, se validează candidaturile. Cum strângi semnături când ești în stare de alertă? Nu există nicio coerență”, a spus Marcel Ciolacu.

„Da, candidez pentru funcția de președinte la Congres. Candidez cu echipa. Cum se spune, candidez pe o moțiune, vin cu echipa și cu un proiect politic”, a răspuns Marcel Ciolacu.

„Vor fi colegi pe fiecare regiune de dezvoltare. Împreună cu domnul Paul Stănescu, am hotărât ca fiecare regiune să desemneze o persoană care să o reprezinte, un anumit domeniu sau zona de dezvoltare, astfel încât am închis și această discuție, că se vorbea de echipa lui Ciolacu. Este echipa PSD. În acest moment, îmi doresc în echipă atât pe doamna Gabriela Firea, cât și pe Sorin Grindeanu, cât și pe doamna Olguța Vasilescu. Sunt unele dintre persoanele pe care mi le-aș dori în această echipă. Sper să își dorească și ele”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel