Tratamente stomatologice gratuite în Sectorul 2

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 şi Fundaţia "Misericors - Trup pentru Suflet" au încheiat o colaborare care prevede acordarea, cu titlu gratuit, de servicii de recuperare medicală şi tratamente stomatologice persoanelor cu deficienţe locomotorii şi neuromotorii aflate în evidenţa D.G.A.S.P.C. Sector 2.

Graţie acestei colaborări, aproximativ 200 de persoane cu deficienţe locomotorii şi neuromotorii din sistemul de protecţie al D.G.A.S.P.C. Sector 2 vor avea parte de îngrijire adecvată prin metode moderne şi eficiente de tratament în centre de recuperare dotate cu aparatură de înaltă performanţă.

Serviciile de recuperare medicală şi tratamentele stomatologice gratuite se vor acorda la sediul policlinicii sociale Baba Novac din str. Dristorului, nr. 81 - 88, sector 3, Bucureşti, la sediul Centrului Medical Premium Wellness din str. Dumitru Brumărescu, nr. 1 - 3, Sector 4, Bucureşti, sau în centrele altor furnizori de servicii medicale partenere, propuse de Fundaţia "Misericors - Trup pentru Suflet". Printre serviciile de recuperare medicală de care vor beneficia persoanele aflate în evidenţa DGASPC Sector 2 la Centrul Medical Premium Wellness se numără servicii de fizioterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, electroterapie, masaj terapeutic sau terapie ocupaţională.

Beneficiarii serviciilor vor avea parte, iniţial, de o evaluare făcută de specialiştii contractaţi de fundaţie, urmând ca, ulterior, să intre în programe de recuperare.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy