Trășculescu, scrisoare din arest pentru familie și alegători

Trășculesc dc Facebook
Trășculesc dc Facebook

Fostul deputat PDL, Alin Trășculescu, aflat în arest de cinci zile, a scris o epistolă pentru familia sa și pentru vrâncenii care l-au ales membru al Camerei Deputaților, în care le povește că se află într-un moment de răscruce al vieții sale.

[caption id="attachment_256965" align="alignleft" width="610"] Foto: Facebook[/caption]

Alin Trășculescu este cercetat pentru trafic de influență, instigare la infracțiunea de spălare a banilor și instigare la interacțiunea de fals în înscrisuri. În arest de săptămâna trecută, fostul deputat se consideră în continuare nevinovat și crede că va reuși să demonstreze acest lucru, scrie adevărul.ro.

”Sunt Alin Trăşculescu. Da, acel Alin Trăşculescu pe care l-aţi văzut la televizor: umilit, ridicat de pe stradă ca ultimul infractor. Cel care şi-a dat demisia din Parlamentul României pentru a se pune la dispoziţia Justiţiei. Cel care a acceptat umilinţa arestării preventive pentru a-şi dovedi nevinovaţia şi nu  s-a ascuns după imunitatea parlamentară, aşa cum mulţi au ales să o facă.  Scriu aceste rânduri pentru că mă aflu în cel mai greu moment din viaţa mea. Şi mă întorc către dumneavoastră, cei care acum 4 ani aţi hotărât să trimiteţi un tânăr vrâncean în Parlamentul ţării. Pentru că mă întreb şi vă întreb: este voia Domnului să merg mai departe cu politica sau, dimpotrivă, trebuie să mă retrag? Şi, pentru că Domnul lucrează prin oameni, voi afla pe 9 decembrie care-I este voia.

Adversarii mei politici se bucură că m-au eliminat din cursa electorală; dar singurii care mă puteţi elimina cu adevărat sunteţi dumneavoastră.Scriu aceste rânduri şi pentru că vă sunt dator. Mi-aţi dat încrederea dumneavoastră şi, în toţi aceşti ani, am făcut cum am ştiut eu mai bine să-i ajut pe vrânceni, dar mai ales pe voi, cei din Colegiul 5. Şi, cu ajutorul Domnului şi al oamenilor, am ajutat şcoli, grădiniţe, biserici şi am contribuit la repararea unor drumuri dezastruoase, precum cel dintre Suraia şi Focşani.Sigur că am şi nemulţumirea că nu am reuşit să duc la capăt şi multe alte proiecte abia începute.

Mai scriu şi pentru copiii mei care, peste 10-15 ani, se vor uita în ochii mei şi mă vor întreba de ce am tăcut. Iar copiii mei n-au greşit cu nimic să moştenească un nume pătat de cei care m-au eliminat, pe motive politice, pentru că le stăteam în gât.

Vreau să vă mulţumesc pentru tot ce mi-aţi dăruit în aceşti 4 ani: încredere, speranţă si mai ales puterea să merg mai departe de câte ori am deznădăjduit. Şi, de câte ori am venit în mijlocul dvs, am primit energie. Energie cu care am reuşit să fac câte ceva pentru semenii mei. Dacă însă trebuie să plătesc pentru asta, o fac cu inima împăcată.Să mă iertaţi dacă v-am greşit. Cred că adevărul şi dreptatea vor izbândi până la urmă. Aceasta este credinţa şi nădejdea mea. Datorită acestei credinţe am curajul să vă privesc în ochi şi să spun că sunt nevinovat.Pentru că dvs sunteţi singurii mei judecători, care veţi hotărî ce voi face după ce îmi voi dovedi nevinovăţia: fie voi continua să-i slujesc pe vrânceni aşa cum am mai făcut-o şi chiar mai bine, fie mă voi mulţumi să am grijă doar de familia mea şi îmi voi continua viaţa profesională.Cu inima îndurerată dar încrezătoare ,al vostru, Alin”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel