Tranzacţii de peste un milion de lei miercuri dimineaţa pe BVB, la scurt timp după deschiderea şedinţei

Valoarea tranzacţiilor derulate miercuri dimineaţa pe Bursa de la Bucureşti depăşea un milion de lei (211.445 euro) la 23 de minute de la deschiderea şedinţei.

Acţiunile OMV Petrom erau cele mai tranzacţionate în ziua în care compania a anunţat rezultatele financiare pe primele 9 luni ale anului. Titlurile companiei petroliere înregistrau cea mai semnificativă depreciere, -2,97%, scrie Agerpres.

Conform datelor BVB, în topul creşterilor acţiunilor se aflau Casa de Bucovina-Cub de Munte (+3,14%), Farmaceutica Remedia SA (+2,9%) şi Aages SA (+1,39%).

Acţiunile IAR SA Braşov erau pe locul doi în topul descreşterii valorii, cu -1,92%, urmate de Electromagnetica (-1,69%).

Indicii Bursei de Valori Bucureşti erau toţi în scădere miercuri dimineaţa. BET, care arată evoluţia celor mai lichide 16 companii, se deprecia cu 0,40%, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, scădea cu 0,39%, în timp ce pe indicele BET-FI al SIF-urilor era pe minus cu 0,12%.

BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, era în depreciere cu 0,81%, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, consemna o scădere de 0,38%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, era pe minus cu 0,09%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel