TRANSGAZ România, PRIMUL acord semnat în Vietnam

SNTGN TRANSGAZ SA România și PVGASCITY JSC au semnat în Vietnam un Memorandum de înțelegere. Memorandumul a fost semnat cu prilejul vizitei lui Dacian Ciolos în Vietnam, care a deschis un Forum de Afaceri româno-vietnamez, organizat în colaborare cu Camerele de Comerț și Industrie din cele două țări.

Prin memorandumul semnat la Hanoi, TRANSGAZ și PVGASCITY JSC și-au exprimat intenția de a susține în comun proiecte reciproc avantajoase și de a dezvolta noi direcții de cooperare în domeniul transportului gazelor naturale.

Memorandumul semnat în Vietnam conturează principiile de bază, responsabilitățile și cadrul pentru coordonarea activităților ce se vor realiza între cei doi parteneri și pune bazele dezvoltării unei colaborări ulterioare între aceștia. Părțile semnatare au convenit să coopereze pentru o perioadă de 1 (un) an, ulterior identificării unui set de măsuri privind aspectele prioritare și ulterior definirii viziunii proprii strategice și în baza unui studiu de piață.

Memorandumul a fost semnat pentru partea română de către președintele CA Transgaz, Ion Sterian și directorul Departamentului de Accesare Fonduri Europene și Relații Internaționale, Ciprian Alic, iar pentru partea vietnameză de către Bui Xuam Nang, director adjunct PVGASCITY JSC.

[citeste si]

PVGASCITY JSC este autorizată să contruiască, opereze, întrețină rețelele de distribuție gaze înspre zonele rezidențiale și industriale din Vietnam.

SNTGN Transgaz SA este operatorul tehnic al sistemului naţional de transport şi răspunde de funcţionarea acestuia în condiţii de calitate, siguranţă, eficienţa economică şi protecţie a mediului înconjurător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel