Transfer Viitorul: Hagi pierde 3 jucători vitali

Foto fcviitorul.ro
Foto fcviitorul.ro

Campioana Viitorul se va despărți în această vară de trei jucători. Benzar, Coman și Ganea, potrivit GSP, vor părăsi trupa antrenată de Gică Hagi.

Căpitanul Romario Benzar se va transfera tocmai la una dintre cele mai titrate echipe din Italia, Lazio Rom. Potrivit sursei citate, Viitorul va încasa pentru fundașul în vârstă de 25 de ani, suma de 2 milioane de euro.

Florinel Coman, probabil cel mai râvnit jucător de la Viitorul, va părăsi și el echipa. Cu toate că pentru vârful de doar 19 ani Viitorul a refuzat o oferă de 2 milioane de euro de la FCSB, Coman va pleca, dar nu la echipa patronată de Gigi Becali ci în Portugalia la multipla campioană Benfica Lisabona. Viitorul va încasa 3 milioane de euro plus alte bonusuri. Dacă Florinel va juca un anumit număr de partide, dar şi dacă va debuta în naţionala României, plus un procent la o eventuală revânzare de la Benfica.

A treia plecare este fundașul Cristi Ganea. Fundaşul stânga e dorit insistent de Costel Gâlcă în Arabia Saudită. Potrivit sursei citate, Viitorul va încasa 300.000 de euro de la clubul arab.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel