Transfer Steaua stricat de Becali: Sunt fraier și vorbesc aiurea

Gigi Becali a anunțat la tv un transfer care era pe punctul de a se realiza, dar din cauza declarațiilor cota jucătorului a crescut și acum totul este în impas. Becali spune că să poți să taci este o mare virtute pe care el nu o are.

Becali anunța cu surle și trâmbițe că problema fundașului central de la FCSB a fost rezolvată. El a înaintat numele jucătorului și chiar suma de transfer.

"Am cumpărat un sârb de 25 de ani de la echipa de pe locul 3 din Serbia. Dică și MM l-au studiat mult. Eu nu l-am văzut, oricum chiar dacă mi-l arată, nu mă pricep la fundași centrali!". Este vorba de Bogdan Planici, care evoluează la Vojvodina, un fundaș central de 1,91 metri, cotat în acest moment la 600.000 de euro. Fotbalistul a fost luat de Vojvodina de la OFK Belgrad în schimbul a 400.000 de euro în urmă cu un an.

La scurt timp totul avea să se strice. Becali era supărat pentru că nu s-a putut abține și a anunțat televiziunilor transferul.

"S-a complicat situația. E o mare virtute să poți să taci din gură. Dar eu sunt fraier și vorbesc aiurea. Acum că am vorbit s-ar putea să-mi ceară un milion. Și s-ar putea să nu-l luăm pentru că nu mi-am închis gura. MM mi-a zis că-l luăm pe 300.000, dar nu mi-a zis că nu e rezolvată. Era supărat foc MM. Mi-a zis că-mi bat joc de munca lui. Asta e, ce să fac acum?! O să-i dau un bonus lui MM pentru că e munca lui. Dar eu pe jucătorul ăla nu dau mai mult de 300.000!", a declarat Becali, conform GSP.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel