Traian Igaș rămâne cu mandatul de senator

Biroul Electoral Central a respins, joi, contestaţia USL Arad prin care se susţinea că mandatul care i-a revenit lui Traian Igaş ar fi trebuit să îi revină la redistribuire candidatului USL Dorel Popa.

"Algoritmul matematic a fost aplicat corespunzător. Ceea ce se susţine în contestaţie nu era corect. Mandatele au fost atribuite conform legii în toată ţara, fiecare îşi face calculul lui, propriu şi personal, şi poate să ajungă la rezultate diferite, dar nu cele oficiale, corect calculate şi Biroul Electoral Central garantează pentru corectitudinea lor", a afirmat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

 El a precizat că, pentru această solicitare de la Arad, s-a refăcut calculul în mod specific şi s-a constatat că nu există nimic în neregulă.

USL Arad a depus la Biroul Electoral Central (BEC) o contestaţie referitoare la modul în care a fost făcută redistribuirea mandatelor pentru Senat în judeţ, reprezentanţii formaţiunii afirmând că mandatul lui Traian Igaş ar fi trebuit să-i revină lui Dorel Popa de la USL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel