Traian Băsescu vrea MCV. Alina Gorghiu, luată la ochi

Traian Băsescu tună și fulgeră. Ținta este Alina Gorghiu, copreședinta PNL, care ar fi dat semnalul plecării din Camera Deputaților la votul pentru arestarea preventivă a lui Nicolae Păun, unde nu a fost cvorum. Revoltat, fostul președinte cere ca România să fie supusă în continuare Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV). 

"În ceea ce-l priveşte pe Nicolae Păun, acesta a încercat să modifice, să falsifice probe prin intervenţii la diverşi martori, să dea declaraţii mincinoase. În orice ţară din această lume, în orice ţară civilizată, un individ care încearcă să modifice probe este arestat imediat. Paradoxul este că se vede din nou frăţia PSD-PNL. Întâmplător, nu s-a mai realizat cvorumul pentru votul cu privire la arestare şi, în mod spectaculos, cea care a dat semnalul plecării din sală a fost însăşi preşedinta PNL Alina Gorghiu, care nu s-a mai aflat în sală la vot şi mulţi liberali au urmat-o. Asta ne arată că avem în continuare nevoie de MVC", a spus Traian Băsescu într-o conferinţă la sediul MP, potrivit Agerpres. 

Traian Băsescu a lăsat tonul mai moale în ceea ce-l privește pe Mădălin Voicu: "Sunt de acord cu poziţia Camerei Deputaţilor în ceea ce-l priveşte pe Mădălin Voicu. Din informaţiile publice am aflat că este acuzat de trafic de influenţă, adică nu a încercat să împiedice exercitarea justiţiei, să modifice probe, să convingă martori, să dea declaraţii mincinoase. Deci, din acest punct de vedere, cred că a fost corect abordată problema Mădălin Voicu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel