Traian Băsescu, vilă. Mioara Roman: Băsescu nu se va muta în casa în care am stat eu

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, este ferm convinsă că fostul președinte Traian Băsescu nu se va muta în vila RA-APPS în care ea a locuit din 1990. 

După şase ani de procese, Mioara Roman a ajuns la o înțelegere cu RA-APPS, fosta soție a lui Petre Roman urmând să se mute în noua locuință oferită de stat.

"Mă mut şi scap, în sfârşit, de belea! Mi s-a dat cu chirie un apartament de trei camere, de vreo 70 mp locuibili, plus 90 mp spaţiu verde. E igienizat şi în perfectă stare şi se află într-o zonă bună, la parterul unei vile cu etaj. Un living mare, un dormitor, n-am nevoie de mai mult, e o casă pe gustul meu. Chiria e normală, la nivelul pieţei (aproximativ 400 de euro/lună – n.r.). Nu-mi încape toată mobila în noua locuinţă, probabil că o parte va fi vândută. O voi lua cu mine şi pe Tera, căţeluşa mea. Vreau să trăiesc liniştită!", a declarat Mioara Roman pentru ziarulring.ro.

Întrebată despre zvonurile că Traian Băsescu ar urma să-i preia chiria în Primăverii, Mioara Roman a fost foarte categorică: "Chestia că aici se va muta Băsescu e o tâmpenie. Exclus! Crezi că vine Băsescu într-o casă unde biroul are 16,8 mp?! Fiica lui, Ioana, are un living cât tot parterul de aici, cu closet cu tot".

Potrivit unor surse oficiale, Secretariatul General al Guvernului i-a trimis fostului președinte Traian Băsescu, pe 22 ianuarie, o adresă prin care, în condiţiile retragerii de pe listă a celor două vile din Snagov care îndeplineau, potrivit SPP şi RA-APPS, criteriile legale, i se propune să aleagă între două variante: o casă asupra căreia SPP s-ar fi pronunţat invocând potenţiale probleme de securitate şi vila în care a locuit până acum Mioara Roman.

Scandalul locuinței în care urmează să se mute Traian Băsescu a intrat într-o nouă fază. Guvernul îi oferă fostului președinte locuința în care stă în acest moment fosta soție a lui Petre Roman, Mioara Roman.

Ca răspuns, fostul preşedinte a transmis  Guvernului şi RA-APPS obiecţiile sale, arătând de ce nu poate lua în calcul niciuna dintre cele două case.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel