Traian Băsescu: Victor Ponta este un corupt mincinos

basescu la adevarul live
basescu la adevarul live

Președintele Traian Băsescu nu a identificat încă un profil de prezidențiabil la un lider politic actual, deși în Opoziție există câțiva ”oameni de calitate”. Copreședinții USL, Crin Antonescu și Victor Ponta, sunt două ”dezastre”, crede șeful statului.

[caption id="attachment_360876" align="alignleft" width="640"] Foto: captură Adevărul Live[/caption]

”Și eu mă întreb cine poate fi noul președinte”, a spus Traian Băsescu, luni, la Adevărul Live.

Făcând referire la evenimentele din ultima perioadă legate de minoritatea romilor din România, care și-a proclamat prin ”autointitulare” noii ”regi”, Traian Băsescu l-a atacat pe Crin Antonescu pentru declarațiile de la reuniunea TNL, când a spus că nu este ”candidat”, ci ”președinte”.

”Cel care s-a autointitulat, cum se intitulează mai mulți în ultima perioadă”, nu poate fi președintele României pentru că este un ”dezastru”. Premierul Victor Ponta a fost catalogat în aceeași termeni de către Traian Băsescu, care a adăugat că șeful Guvernului este și mincinos.

Președintele a găsit ”oameni de calitate” în Opoziție, dar tot ”nu vezi un președinte”: Elena Udrea, Monica Macovei sau Cătălin Predoiu. Chiar dacă nu au un profil de președinte deocamdată, democrat-liberalii numiți de șeful statului au timp să-și consolideze puterea politică, dat fiind că atunci ”când am candidat eu pentru primul mandat, nu se vedea un președinte”.

Traian Băsescu i-a adus poate cea mai gravă acuzație de până acum lui Victor Ponta. Reiterând că premierul este un ”mincinos”, Băsescu a adăugat că șeful Executivului este și ”corupt”. Președintele a fost mai specific și a vorbit despre mutarea prin Ordonanță de Guvern a 2.800 ha de la Academia de Științe Agricole și Silvice ”Gheorghe Ionescu-Șișești” către Consiliul Județean Brăila. Asta îl face pe Victor Ponta un politician ”corupt”, a arătat Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel