Traian Băsescu va fi mutat de Guvern din Vila Lac 3 în altă casă, temporar

Guvernul pregătește un act normativ prin care fostul președinte Traian Băsescu va fi mutat într-o locuință provizorie până când vor fi finalizate lucrările de renovare la vila de protocol, fosta locuință a Mioarei Roman. 

Legea spune că un fost preşedinte are la dispoziţie 60 de zile pentru a elibera locuinţa de serviciu din perioada mandatului. Locuinţa pe care Traian Băsescu a primit-o ca fost şef al statului este în curs de renovare.

Guvernul pregăteşte un proiect de Ordonanţă de Urgenţă prin care foştii şefi de stat pot primi o locuinţă de protocol provizorie pentru o perioadă de trei luni de zile înainte de a se muta în vila pe care urmează să o ocupe până la sfârşitul vieţii, aflată în strada Gogol. Ordonanţa ar urma să modifice Legea privind drepturile foştilor şefi ai statului român şi ar putea fi discutată în şedinţa de Guvern de miercuri.

CURS BNR. Dolarul, un nou maxim istoric. A depășit francul elvețian

România TV informează că lui Traian Băsescu i se va da provizoriu un imobil din proprietatea statului flată în administrarea RA-APPS aflat în strada Mihai Eminescu. Traian Băsescu va primi şi spaţiul pe care îl va putea folosi ca birou.

Traian Băsescu a spus că Guvernul trebuia să-i pună la dispoziție locuința de protocol în 21 decembrie, ceea ce nu s-a întâmplat, iar "acum umilește doi președinți, nu doar pe mine. Iohannis nu se poate muta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel