Traian Băsescu: "Trebuie CONDAMNATĂ propaganda Antena 3". Lucian Bolcaș: "E o INDICAȚIE". Radu Tudor: "Îmi aduce aminte de Nicolae Ceaușescu"

Traian Basescu
Traian Basescu

Președintele Traian Băsescu a atacat, în mod agresiv și repetat, Antena 3, la Brașov, la Congresul Extraordinar al PNȚCD. Jurnalistul Radu Tudor a comentat că vede în persoana lui Traian Băsescu omul absolut disperat, care nu mai poate dormi noaptea pentru că va pierde puterea și va trebui să dea socoteală. Avocatul Lucian Bolcaș a văzut indicațiile directe de condamnare. 

Președintele Traian Băsescu spune că, pe baza informațiilor din arhive, nu există îndoială că "trebuie condamnată propaganda de tip bolșevic pe care unele televiziuni o fac, și, ca să nu fie dubii, mă refer la Antena 3 și RTV". Avocatul Lucian Bolcaș, întrebat la ce s-ar referi președintele Traian Băsescu prin această "condamnare", a opinat: "Este o indicație pe care o dă celor pe care speră el că-l mai urmează în această aventură". 

"O să vină momentul să le spun numele" 

"De la tribuna PNȚCD fac apel nu doar la cele două partide care au ales să meargă într-o alianță până în 2016, ci la toți românii, să înțeleagă capcana către care îi împing Antenele lui Voiculescu, un imperiu Grivco construit pe banii de la Crescent, pe banii Securității. Și nu este declarație politică. Sunt oameni pe care-i vedeți dându-se extrem de intrasigenți și care, în interiorul trustului Grivco, au semnat tranferul a milioane de dolari de la Crescent către diverse firme din Grivco. O să vină momentul să le spun numele. Acum vedeți manifestându-se banii securității în trustul Antena 3. Minciună, propagandă este ceea ce face. Oricine este împotriva lor este ori trădător, ori hoț, ori hoț, ori împotriva interesului național, în condițiile în care ei sunt cei care vor să subjude România. Din păcate acest turnător și-a găsit mulți adepți din generația tânătă și-i vedeți prestând seară de seară cu o nonșalanță care pe mine mă sperie", a spus președintele Traian Băsescu. 

Traian Băsescu, alături de Elena Udrea, la congresul PNȚCD

Radu Tudor a comentat: "Are o obsesie cu Antena 3 și-mi aduce aminte de momentele în care Nicolae Ceaușescu se apropia de finalul tragic de mandat. Era obserdat ca românii să nu asculte postul de radio "Europa Liberă", să nu progreseze, să nu se răscoale. Traian Băsescu încearcă să-l egaleze în performanțe pe  Nicolae Ceaușescu și ura pe care o degajă pe mine, sincer, mă îngrijorează. Spunea ca se teme de numeroșii 'adepti', telespectatorii Antena 3 care sunt din ce în ce mai mulți. Panica lui Traian Băsescu e generată de faptul că are mai puțin de 90 de zile până când va rămâne fără imunitate și vedem si noi ce s-a creat în jurul sau, fratele îi este la închisoare, interlopii acuză toata familia Băsescu, vedem că la Nana s-au luat terenuri de la morți, pentru a fi creat terenul pentru Traian Băsescu. (...) Văd în persoana lui Băsescu omul absolut disperat, care nu poate dormi noaptea pentru că pierde privilegiile de putere, pentru că va trebui să dea socoteală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel