Traian Băsescu: Tensiune uriașă între SRI și Morar. Le spunea în față

Luni seară, fostul președinte Traian Băsescu a confirmat declarația lui Daniel Dragomir, potrivit căreia Daniel Morar a fost o țintă.

"Probabil că domnul Morar ar fi trebuit să informeze CSM-ul, numai că eu vă dau în scris că, la cum știu eu CSM-ul în toți cei zece ani de mandat pe care i-am avut, CSM-ul ar fi fost extrem de ostil lui Morar și de mult așteptau să-l radă", a spus Traian Băsescu, luni seară, într-o intervenție telefonică la TVR1, în cadrul emisiunii "România9", moderată de Ionuț Cristache.

În acest context, a fost adusă în discuție declarația lui Daniel Dragomir, potrivit căreia Morar a fost o țintă pentru Coldea și Maior.

"Așa este", a spus Traian Băsescu, adăugând: "Și vă aduc aminte că, la un moment dat am și spus public, a trebuit să mediez o tensiune uriașă între SRI și Morar. Daniel Morar le spunea în față, n-am ce face cu hârtiile voastre, nu pot colabora în modul în care vreți voi", a declarat Traian Băsescu.

[citeste si]

Declarații Dragomir

"Ar trebui să spunem adevărul. (...) A existat un interes din partea lui Maior și Coldea să afle lucruri despre domnul Morar care ar fi putut să fie într-un dosar penal. Eu vă spun că da (n.r. întrebat dacă era o țintă)", a declarat, luni seară, Daniel Dragomir, la TVR1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel