Traian Băsescu, surprins în drum spre Elena Udrea. Ce au făcut ofițerii SPP

Mihai Gâdea a prezentat, marți seară, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3, imagini cu mașina lui Traian Băsescu în trafic. Destinația a fost complexul rezidențial Stejarii, unde bariera s-a ridicat imediat. Fostul președinte a fost însoțit de SPP până la locuința Elenei Udrea. 

Vizita a fost luni. Elena Udrea a confirmat, marți dimineață, întâlnirile cu Traian Băsescu, spunând că sunt întâlniri politice. Întrebată ce discută politic, politiciana a spus că nu dă detalii din viața sa privată, fapt remarcat de Radu Tudor, în emisiunea "Sinteza Zilei". 

Potrivit informațiilor transmise de Mihai Gâdea, mașina lui Traian Băsescu circulă în traficul din București fără să respecte regulile de circulație, ignorând în special culoarea roșie de la semafor. Odată ajuns la Complexul Stejarii, acolo unde locuiește Elena Udrea, aflată în arest la domiciliu, mașina SPP care îl însoțește pe fostul președinte își schimbă direcția, mașina lui Traian Băsescu fiind singura care pătrunde în complex fără ezitare. Câteva momente mai târziu, mașina președintelui iese din complexul rezidențial fără să-l aibe pe Traian Băsescu pasager.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel