Traian Băsescu: Suntem într-un caz în care arestarea preventivă se justifică

Președintele MP, Traian Băsescu, susține că deputații din partidul Mișcarea Populară vor vota pentru solicitările DNA în cazul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun. 

"Ştiţi foarte bine că sunt unul dintre aceia care nu susţine arestările preventive atunci când nu este cazul. Aici, însă, suntem într-un caz în care arestarea preventivă se justifică. Cel puţin din ce am văzut din presă. Eu nu am avut acces la dosar, dar am înţeles că domnul Păun a încercat să convingă martori să dea declaraţii mincinoase. Asta face parte din categoria acţiunilor flagrante de arestare preventivă, atunci când un posibil inculpat încearcă să falsifice probele. Deci, este o acţiune flagrantă de tentativă de falsificare a probelor şi atunci arestarea preventivă se justifică", a declarat Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă, la finalul CEN al Mişcării Populare.

Miercuri are loc votul în plenul Camerei Deputaților cu privire la solicitările DNA. Votul va fi secret, cu bile, deputaţii urmează să exprime patru voturi, câte două pentru reţinere şi câte două pentru arestare preventivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel