Traian Băsescu, semne ale bolii Parkinson - VIDEO

Foto: RTV
Foto: RTV

O serie de filmări cu Traian Băsescu, prezentate, miercuri seara de România Tv, aduce în atenție starea de sănătate a președintelui, informaţii ascunse chiar de serviciile secrete. Potrivit sursei citate, Traian Băsescu prezintă semnele bolii Parkinson.

Potrivit unor imagini difuzate de România TV, sunt mai multe ipostaze în care preşedintele a fost surprins şi în care nu şi-a mai putut ascunde boala de care suferă. Surse medicale au confirmat pentru România TV faptul că preşedintele a suferit şi două atacuri cerebrale în timpul celui de-al doilea mandat. Potrivit sursei citate, Traian Băsescu a apărut cu semne evidente ale atacurilor cerebrale: într-unul din acestea preşedintelui nu-şi putea mişca mâna dreaptă, într-un altul mână stângă.

Citește și: TRAIAN BĂSESCU-DOSAR ROȘU. Rareș Bogdan precizează: Filele uitate, nesecrete. E vulpe bătrână

Potrivit aceloraşi surse medicale citate de România TV, Traian Băsescu a fost internat în mare secret la Spitalul Militar din Bucureşti. De asemenea, a fost operat într-o clinică din Viena. Vorbim despre informaţii ţinute ascunse de serviciile secrete ale statului. De altfel, chiar şi în apariţiile recente Traian Băsescu îşi trădează suferinţa. Ieşirile necontrolate, tremuratul continuu şi izbucnirile sale pot fi citite de acum într-o altă cheie în condiţiile în care există justificări medicale pentru toate acestea.

De-a lungul timpului, la sfârşitul fiecărui an, Administraţia prezidenţială anunţă că preşedintele îşi făce analizele medicale. Atât. Nicio vorbă în plus.

"Sunt mai sănătos decât toţi patrinii voştri la un loc şi la minte şi la corp", spunea Traian Băsescu în martie 2010. Preşedintele nu a mers, însă, la spital doar pentru analize.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel