Traian Băsescu: Semnal foarte puternic din CSM către procurorii DNA

traian basescu
traian basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat la B1 TV că nu crede că alți procurori vor mai face dezvăluiri cu privire la activitatea DNA.

”Eu cred că nu va mai vorbi nimeni. Secția de procurori le-a pus călușul în gură, i-a exmatriculat imediat. În primul rând, a avizat darea lor afară fără să-i asculte, i-a trimis pe care încotro. Este un semnal foarte puternic al secției de procurori din CSM către procurorii din DNA să-și țină gurile. 

Mă uit la parcticile de șantaj, pentru că este șantaj. Care a fost motivarea doamnei Kovesi legată de Țuluș: că acum șapte ani nu știu ce tranzacție a făcut și a aprobat un rechizitoriu în care era și persoana cu care a facut tranzacția. 

Nimeni nu mă poate convinge că doamna Kovesi a aflat ieri treaba asta și a spus-o. Nu. O știe de foarte mulți ani și a fost pârghia prin care l-a ținut sub control pe Țuluș. 

Doamnei Moraru îi reproșează că nu a înregistrat un denunț.

Cu asta i-a ținut pe toți și cine știe câți din această categorie sunt în CSM dintre cei care au ceva și oricând un procuror din DNA poate să se ducă să-i pună cătușele”, a spus fostul președinte. 

”Cred că, cel puțin între procurori, dar și între procurori și judecători se practică șantajul. Fiecare știe că are ceva, nu știe cât știe SRI, cât știe DNA despre ei, mai bine facem cum spune Kovesi, ca să nu ne lege nimeni. ”, a mai adăugat acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel