Traian Băsescu se adresează Parlamentului marţi, pe teme de politică internă

TRAIAN BASESCU - PARLAMENT
TRAIAN BASESCU - PARLAMENT

Preşedintele Traian Băsescu se va adresa Parlamentului, marţi, la ora 15,00, pe teme politică internă, au decis Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Decizia a fost luată cu 11 voturi pentru şi opt împotrivă, existând şi alte propuneri legate de ziua şi ora în care preşedintele Traian Băsescu să se adreseze plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Preşedintele Traian Băsescu se adresează astăzi Parlamentului pentru a doua oară în această sesiune a Legislativului şi în cel de-al doilea mandat de şef al statului. Pe 21 septembrie, şeful statului s-a adresat Parlamentului tot pe teme de politică internă, el anunţând cu acel prilej că România va semna un nou acord cu Fondul Monetar Internaţional în 2011, necesar, potrivit lui Traian Băsescu, pentru a credibiliza ţara pe pieţele financiare şi pentru a obţine un rating de categorie A, în orizontul anului 2012.

Opoziţia a anunţat că nu va participa la şedinţa comună de marţi

"La solicitarea preşedintelui, astăzi, la ora 15,00, va avea loc şedinţa comună a Parlamentului în care preşedintele se va adresa plenului. Noi nu participăm la această şedinţă. Preşedintele de mult nu mai e preşedintele tuturor românilor. Probabil vrea să se adreseze din nou coaliţiei pe care o patronează şi grupurilor de presiune care sprijină această coaliţie", a afirmat liderul grupului deputaţilor PSD, Mircea Duşa.

La rândul său, deputatul PNL Mihai Voicu a anunţat că nici parlamentarii liberali nu vor participa la şedinţa de la ora 15.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel