Traian Băsescu, scos din sărite la PMP de Dorel Onaca: ”Termin-o, că plec!” - Video

Traian Băsescu a fost scos din sărite la Timișoara de discursul fostului consilier prezidenţial, actual secretar general al PMP, Dorel Onaca.

Cu o faţă căzută, fostul preşedinte a ascultat impasibil și fără să aplaude speech-ul lui Onaca, până în momentul în care acesta a început să-l pomenească în repetate rânduri, când a vorbit despre organizarea noului partid.

”Lasă-mă!”, i-a spus de pe locul său din primul rând Traian Băsescu lui Dorel Onaca, gesticulând cu mâna.

Vezi și: Traian Băsescu, anunț decisiv cu privire la viitorul său

Fostul consilier prezidențial nu a priceput însă mesajul și a continut discursul mobilizator: ”Cu cât de greu ne este acum, cu atât mai mare va fi victoria când vom câştiga alegerile”. Singurul care nu a aplaudat această zicere a fost Traian Băsescu. Cuvântarea liderului PMP a mers mai departe şi mai patimaş.

Acesta a încercat să-şi mobilizeze colegii amintindu-le: ”În ultimii 14 ani, şi sigur în ultimii cinci ani, singurul care a câştigat toate alegerile din România – domnul preşedinte Traian Băsescu”. Traian Băsescu nu s-a arătat deloc încântat, ba mai mult, a părut extrem de deranjat și i-a făcut un semn categoric din mâini lui Onaca, spunându-i: ”Termin-o că plec!”.

Secretarul general al PMP şi-a continuat discursul motivaţional, iar la final i-a provocat un nou gest de lehamite fostului preşedinte, care a dat iarăşi din mână, exclamând: ”Hai, mă!”, atunci când Onaca a anunţat că ”în parteneriat cu domnul preşedinte Traian Băsescu să oferim României cel mai competent prim-ministru”.

 

Sursa: pressalert.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel