Traian Băsescu sare în apărarea lui Victor Ponta: Mi se pare o exagerare

Fostul președinte Traian Băsescu consideră forțată și exagerată acuzația de conflict de interese împotriva premierului Victor Ponta și se declară îngrijorat de ”uşurinţa cu care poţi să faci să cadă un guvern”.

”Nu sunt de acord cu abordarea procurorilor referitor la conflictul de interese. Să spui că în baza acelor afaceri a fost numit domnul Şova ministru, mi se pare o exagerare. În dosarul acesta, cel puţin în diagnosticul penal pus de conflict de interese îl văd nevinovat. Nu mi se pare că se poate poate forţa atât de mult conflictul de interese încât să ceri ridicarea imunității unui premier. Nu cred că va rezista în instanţă această acuzaţie. Pe mine mă îngrijorează puţin uşurinţa cu care poţi să faci să cadă un guvern. Forţezi puţin un conflict de interese şi faci clasa politică să ceară demisia”, a declarat, vineri, pentru Gândul, Traian Băsescu.

Pe de altă parte, fostul șef de stat a subliniat că actuala coaliție depinde de relația Ponta-Oprea și a susținut că dacă premierul va avea în continuare "abordări ambigue, ca acum", atunci Oprea va găsi motivul să îi spună că iese de la guvernare.

Traian Băsescu, întrebat despre perspectiva unei pedepse cu executare: Cum a răspuns

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel