Traian Băsescu, ridicat de PNL și PSD? "Este un personaj foarte toxic"- Exclusiv

Posibilul candidat al PNL la alegerile locale din București, Cristian Bușoi, a vorbit despre șansele ca Traian Băsescu să fie favorizat de prestația partidelor PNL și PSD. 

"S-a spus că prestația lamentabilă a fostului CDR din perioada '96-2000 a partidului, nu a lui Emil Constantinescu, care a fost un om deasupra vremurilor, l-a scos din mormântul politic pe Ion Iliescu, care a făcut un mandat de excepție în 2000-2004. Acum începem să credem că prestația lamentabilă a PNL-ului și a PSD-ului riscă să-l scoată din mormântul politic pe un personaj profund toxic, pe domnul Traian Băsescu. Credeți că e posibil așa ceva, să avem un Traian Băsescu resuscitat?", a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac. 

Cristian Bușoi a răspuns: "Eu am profundă convingere că acest lucru nu e posibil. Vă împărtășesc punctul de vedere că este un personaj foarte toxic, dar cred că sunteți mult prea exigent, cel puțin cu PNL. E adevărat că în urma fuziunii PNL-PDL, PNL este în sondajele de opinie la cel mai bun scor pe care l-a avut vreodată. Cred că prin toată măsurile pe care le-a luat PNL în ultima perioadă, candidatul care va fi ales va fi în jurul scorului de 30%, ceea ce va pune amprenta pe felul în care se bucura de susținere și de legitimitate în următorii patru ani pentru proiectele pe care vrea să le pună în aplicare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel