Traian Băsescu participă astăzi la zilele localităţii Peştera

traian.basescu
traian.basescu

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă după-amiază, în comuna constănţeană Peştera, unde va participa la Zilele localităţii. Acesta a călătorit cu un autoturism şi nu a fost de acord cu nici o declaraţie pentru jurnalişti, iar singura sa discuţie a fost cu primarul Valentin Vrabie.

Autor: Daniela Androne

Primarul localităţii, Valentin Vrabie declara, înainte ca Traian Băsescu să ajungă în comună, că este plăcut surprins că preşedintele, de vizita căruia a aflat cu numai câteva ore mai devreme, va participa la eveniment.
"Am trimis invitaţii Cancelariei Prezidenţiale şi la instituţiile publice şi am fost plăcut surprins să aflu că va da curs invitaţiei. Am aflat cu numai câteva minute înainte", a declarat Valentin Vrabie.
Potrivit primarului, cheltuielile administraţiei locale pentru organizarea evenimentului au fost de numai 25.000, restul venind din sponsorizări.
"Din bugetul local am cheltuit cam 25.000 de lei. Restul a venit din partea sponsorilor. Nu ştiu la cât a costat pentru că fiecare dintre sponsori a venit cu câte un artist, pe care l-a plătit, aşa că nu ştiu la cât se ridică suma totală. Sponsiorizările sunt făcute de investitorii din zonă; chiar ei s-au oferit.  Iar de organizare, ce înseamnă amenajarea zonei şi restul, s-a ocupat Primăria", a mai afirmat Vrabie.

El spune că Ziua Comunei Peştera trebuia sărbătorită pe 1 Mai, dar evenimentul a fost amânat întrucât era Săptămâna Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel