Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu: Nu mai CANDIDEZ nici măcar la Parlament. În politică am un singur obiectiv...

Președintele Traian Băsescu a anunțat, vineri seară, la Realitatea TV, care este obiectivul unic vizat în plan politic după ce va pleca de la Palatul Cotroceni. 

Invitat, vineri seară, în emisiunea "Jocuri de Putere", președintele Traian Băsescu a afirmat că nu va mai candida la nici o funcţie publică, "nici măcar la Parlament", precizând că nu ar accepta nici fuuncția de premier, deși din spectrul politic de acum, ar fi cel mai bun.

"Să vină oameni mai tineri, dacă vor vrea să știe o părere, am să le-o spun, dar niciodată nu aș accepta o astfel de combinație", a precizat şeful statului, citează HotNews.

De asemenea, Traian Băsescu a apreciat că are un singur obiectiv în politică, reformarea clasei politice, motiv pentru care se va implica în creșterea PMP, fără însă a-și dori să realizeze ceea ce și-a propus devenind liderul acestui partid.

"În politică îmi asum un singur obiectiv: calitatea clasei politice s-a depreciat continuum, din 92. Mi se pare că e o oportunitate să faci un partid care nu a fost implicat în toate compromisurile de până acum și să oferi electoratului un partid care nu are istoria lucrurilor rele din ultimii 25 de ani

Nu vă gândiți că voi vrea să ating acest obiectiv devenind președintele acestui partid, vreau să-i ajut să-l construiască", a explicat președintele Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel