ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Când își va depune Ponta candidatura

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că îşi va depune candidatura în cadrul Consiliului Naţional al PSD, care va fi convocat pentru data de 1 august, dacă va decide să candideze la alegerile prezidenţiale.

Ponta a anunţat, după şedinţa BPN al PSD, calendarul evenimentelor PSD privind desemnarea candidatului pentru funcţia de preşedinte al României, acesta fiind structurat pe următoaele acţiuni: CExN convocat pe 30 iunie, Consiliu Naţional pe 1 august, şi Congres în septembrie.

El a spus că la Consiliul Naţional, pe 1 august, se stabilesc procedurile şi se depun candidaturile din partea celor care vor să candideze în cadrul PSD pentru a fi desemnaţi candidaţi la funcţia de preşedinte al României.

VEZI ȘI: Victor Ponta, anunț OFICIAL. Când va fi stabilit candidatul PSD la Președinție

Întrebat dacă îşi va depune candidatura la Consiliul Naţional, Ponta a răspuns: "Dacă voi decide să candidez la funcţia de preşedinte al României, evident că îmi voi depune candidatura în cadrul Consiliului Naţional".

Ponta a spus că procedurile de desemnare sunt prevăzute foarte clar în Statut.

"Eu vorbesc de procedura mare. Dacă e un singur candidat, îl vom desemna în Congresul din septembrie. Dacă sunt mai mulţi candidaţi, atunci trebuie să avem procedura de desemnare din cadrul partidului a celui care după aceea merge la Congres", a adăugat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel