Traian Băsescu, nominalizări la Buget și Cultură. "Poate își retrag candidaturile"

basescu ponta
basescu ponta

Traian Băsescu a vorbit la B1 TV despre numirile miniştrilor de la Cultură și Buget. Președintele a zis că nu este de acord cu propunerile lui Victor Ponta: Rozalia Biro şi Claudiu Manda, pentru cele două portofolii. 

“Voi avea o poziție marți sau miercuri pe marginea acestui subiect pentru a-i lăsa timp lui Victor Ponta de a veni cu alte numiri. Mai este o variantă: poate cei doi își vor da seama că este căciula mult prea mare pentru ei. Aștept până mâine în speranța că, dacă Victor Ponta nu vrea să înțeleagă că un Guvern nu poate să aibă ministru la Buget un domn care s-a ocupat de Casa de Cultură a Studenților și o doamnă la Ministerul Culturii care nu înțelege bine limba română… nu o să mai am ce să fac. În principiu îi vor respinge, dar poate își vor retrage singuri candidatura", a spus Traian Băsescu la B1 TV.

"Putea să vină Ponta, la câtă minte are, să-l pună pe domnul de la Buget la Cultură și pe doamna de la Cultură la Buget. Este rușinea lui Victor Ponta să propună asemenea candidați pentru cele două minstere", a adăugat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel