Traian Băsescu: MP nu va rămâne în afara jocului la Primăria Capitalei

Fostul președinte Traian Băsescu susține că partidul pe care îl conduce, Mișcarea Populară, nu se va retrage din lupta pentru candidatura la Primăria Capitalei.

Invitat, duminică, la postul B1 TV, fostul președinte Traian Băsescu a vorbit despre cei care au șanse la câștigarea Primăriei Capitalei, precum și despre planul vizat cu Mișcarea Populară.

"În ceea ce-l privește pe Bușoi, nu-i dau nicio șansă, oricât de multe eforturi politice și nepolitice se vor face pentru câștigarea alegerilor de către Bușoi. În ceea ce-l privește pe Nicușor Dan, dacă va avea o forță politică care să-l sprijine, s-ar putea să poată câștiga. Dar deocamdată este prematur", a declarat Traian Băsescu referitor la lupta pentru Primăria Capitalei.

"Ce vă pot spune cu certitudine este că MP nu va rămâne în afara jocului la Primăria Capitalei. Cu cine vom candida, vom vedea", a adăugat Băsescu.

Totodată, fostul președinte a declarat că pentru Partidul Mișcarea Populară își dorește un procent de 15-20% la alegerile locale din 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel