Traian Băsescu, mesaj direct către Tudose: Azi, trebuie să opriţi

Luni, 6 noiembrie, Traian Băsescu i-a transmis un mesaj, pe reţeaua de socializare Facebook, premierului Mihai Tudose în care îi cere ”stoparea aventurii economice”. 

"Domnule Prim Ministru Mihai Tudose,

Sunteţi, totuşi, jucător de şah, ceea ce vă obligă la anticipare şi logică şi, în acelaşi timp, prin natura funcţiei, singurul responsabil de stoparea aventurii economice în care tripleta Dragnea – Vîlcov – Mişa împinge ţara în mod iresponsabil.
Aveţi obligaţia să respingeţi, azi, modificările la Codul Fiscal, atât pentru transferul integral al obligaţiilor de plată către salariat, cât şi pentru taxa de solidaritate.

Cu certitudine, sunt multe alte erori ce trebuie corectate imediat, cum ar fi split-TVA (legea se află la Camera Deputaţilor) sau legea salarizării care a aruncat echilibrele macroeconomice în aer, a generat inflaţie şi a făcut aproape imposibilă rambursarea de către populaţie a creditelor în lei.

Dar, azi, trebuie să opriţi modificarea codului fiscal. Altfel, vă asumaţi împingerea ţării şi a populaţiei într-un dezastru, iar în funcţia de Prim Ministru nu se află nici Dragnea, nici Vîlcov şi nici Mişa, ci Mihai Tudose", este mesajul transmis de Traian Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel