Traian Băsescu: "Mă impresionează neplăcut transformarea doamnei Kovesi"

Traian Băsescu nu o iartă pe  Laura Codruţa Kovesi din cauza spectacolului cătuşelor făcut de către DNA. Într-o intervenție la România TV, fostul președinte îi aduce laude lui Daniel Morar, fostul președinte al DNA, actual judecător al CCR.

Despre Laura Codruţa Kovesi a spus că aceasta, pe când era la Bruxelles ca reprezentant pentru MCV, nu ştiu să fi avut vreun plan. Probabil şi le-a făcut după ce s-a întors. Când vorbeşte şi spune am indisponibilizat bunuri în valoare de 400 de milioane cu care se puteau face 400 de kilometri de autostrăzi, se puteau da pensii...

A intrat într-un discurs populist pe care altă dată îl făceau oamenii politici. Dar uneori ne fură valul. Mă impresionează neplăcut transformarea doamnei Kovesi într-un om care e toată ziua cu declaraţiile şi e foarte pasionat de interviuri. Ceea ce Morar făcea foarte rar şi era expresia unui procuror-şef: decent, foarte rar ieşea la declaraţii şi în public.

[citeste si]

"Morar a fost tipul de procuror harnic şi extrem de exigent cu probele. Nu mi-a plăcut când a avut spectacole cu arestările de la Ministerul de Interne. Nu-mi plac anchetele spectacol. DNA în timpul lui Daniel Morar a fost o instituţie sobră, chiar dacă la un moment dat a mai exagerat. În mandatul lui Morar, SRI a avut un rol minimal. Ma impresionează neplăcut tranformarea lui Kovesi. E pasionată de imagine, dă interviuri. Morar era decent şi atent la tot ce spune.", a spus Băsescu la RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel