Traian Băsescu: M-am mutat la Scroviștea la cererea mea

Traian Băsescu a anunțat că s-a mutat la Scroviștea. Fostul preşedinte a dezvăluit acest lucru după ce s-a speculat în presă despre reşedinţa sa provizorie.

Spațiul îl va folosi până când se vor termina reparațiile de la locuința repartizată de Guvernul României din strada Gogol, nr.2, din București.

"Pentru cei care mor de grija altora... M-am mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea mea, într-un spaţiu deţinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou şi o bucătărie. Total, maxim 120 mp conform solicitării mele, pentru a nu-mi încărca inutil factura la întreţinere. 

Cînd RA-APPS va termina reparaţiile în Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni în Bucureşti. Nu beneficiez nici de păduri, nici de domenii de vînătoare", a anunțat Traian Băsescu.

Victor Ponta a fost întrebat, săptămâna trecută, dacă Executivul a aprobat acordarea unei locuinţe provizorii fostului preşedinte Traian Băsescu, în contextul apariţiei unor informaţii conform cărora fostul preşedinte a părăsit Vila Lac 3 şi s-a mutat la Scroviştea.

"Nu ştiu, Guvernul nu trebuie să aprobe nimic, singura Hotărâre de Guvern care am aprobat-o a fost în baza legii care se referă la foştii şefi de stat şi este o locuinţă, cea care se renovează acum. Situaţia locativă a domniei sale nu este de competenţa Guvernului sau a mea, nu o cunosc şi nu doresc sa o comentez", spunea Victor Ponta.

VEZI ȘI: Traian Băsescu, la Palatul Scroviștea? Imagini prezentate de Mihai Gâdea - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel