Traian Băsescu, listă ofițeri acoperiți. O chestiune cât Pacepa de mare, spune Bogdan Chirieac

Analistul Bogdan Chirieac a comentat declarația șefului SIE, referitoare la cererea președintelui Traian Băsescu de a-i da lista cu ofițerii acoperiți. 

"Cred că există o reglementare. În serviciile secrete topul, cireașa de pe tort sunt ofițerii acoperiți. Lucrurile sunt foarte serioase, dincolo de chestiunile astea cu James Bond, 007 și alte lucruri.  Gândiți-vă că pot fi ofițeri acoperiți într-o rețea de traficanți de droguri. Și acolo, un singur zvon că unul e ofițer acoperit duce la eliminarea echipei. Dacă sunt zece în echipă îi omoară pe toți zece" a declarat Chirieac. 

"Dacă lucrurile stau așa, este un fapt extrem de grav. Trebuie văzut contextul, pentru că Teodor Meleșcanu a fost eliptic în răspunsul său.  Haideți să vedem contextul în care s-a cerut sau nu s-a cerut lista respectivă, și, de asemenea, înțeleg că luni domnul Meleșcanu ar putea să-și anunțe candidatura la președinție. 

Citește și: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Teodor Meleșcanu, luni, anunț despre candidatură

Cred că avem două informații din scurtul interviul acordat de domnului Meleșcanu. Prima informație, care trebuie lămurită foarte repede, dacă șeful statului a cerut lista ofițerilor acoperiți, iar a doua informație este că domnul Meleșcanu ar putea candida la  alegerile prezidențiale", a mai spus Chirieac. 

"Trebuie lămurită situația cu lista care ar fi fost cerută de domnul Traian Băsescu cu ofițeri acoperiți ai SIE. Asta este o chestiune placă de mormânt. E o chestiune cât Pacepa de mare", a conchis Bogdan Chirieac. 

Citește și: OFIȚER ACOPERIT. Meleșcanu, șef SIE: Băsescu a cerut lista ofițerilor acoperiți. L-am refuzat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel