Traian Băsescu la cumpărături de Crăciun

base_cumparaturi_resize1
base_cumparaturi_resize1

Președintele Traian Băsescu a făcut cumpărături, sâmbătă seara, într-un supermarket din București. Ca de obicei la astfel de acțiuni de PR, președintele a evitat produsele de strictă necesitate, cum ar fi alimentele de zi cu zi. Mărcile cumpărate, prețul acestora și calitatea ar fi dat naștere la comentarii în rândul publicului afectat de criză. De asemenea, Traian Băsescu a lansat și un mesaj de politică externă, împotriva Olandei.

Autor: Mădălina Barbu

Traian Băsescu a declarat  că a încercat să evite să cumpere zarzavaturi olandeze, transmite  Mediafax. "Cred că este bine să nu cumpăram zarzavaturi olandeze", a spus șeful statului, la o zi după ce a atacat dur Olanda pentru decizia de a se opune intrării României și Bulgariei în Schengen.

Întrebat de un  reporter RTV cum i se par prețurile din magazin, Băsescu a răspuns: "Au crescut și mai ales la zarzavaturi. Nu mai sunt zarzavaturi românești. Trebuie să recunosc că am evitat cât am putut zarzavaturile olandeze. Am preferat să cumpăr turcești și spaniole, dacă tot nu sunt românești. Și cred că este bine să nu cumpăram zarzavaturi olandeze". Șeful statului  a  mai spus că a cumparat brânză, apă minerală și  decorații pentru pomul de iarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel