Traian Băsescu, invitat la Summit-ul PPE din 13 decembrie

merkel__barroso__basescu_43908800
merkel__barroso__basescu_43908800

Preşedintele Traian Băsescu a fost invitat de către preşedintele popularilor europeni, Wilfried Martens, să participe la Summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 13 decembrie, pe a cărei agendă figurează pregătirea reuniunii Consiliului European de iarnă, din 13-14 decembrie.

Potrivit anunțului PPE, la viitorul Summit al popularilor europeni, care va avea loc la Bruxelles joi, 13 decembrie 2012, vor participa lideri de stat și de guvern din statele UE și non-UE, împreună cu președinții Consiliului European și Comisiei Europene - Herman Van Rompuy și José Manuel Barroso. Gazda Summit-ului PPE este preşedintele Wilfried Martens.

Printre cei cincisprezece membri ai Consiliului European, invitați să participe la Summit-ul PPE, se află și președintele Traian Băsescu, precum și cancelarul Germaniei, Angela Merkel, premierul spaniol, Mariano Rajoy, premierul Ungariei, Viktor Orban, premierul Poloniei, Donald Tusk și premierul Greciei, Antonis Samaras.

Şeful statului participă de obicei la Summit-urile PPE care au loc în ajunul reuniunilor Consiliului European, atunci când acesta reprezintă România în acest organism european.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel