Traian Băsescu, întrebare directă pentru Laura Codruța Kovesi: ”Tu nu ai nicio vină?”

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, luni, despre procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

Traian Băsescu spune că nu regretă numirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef al DNA și precizează că ”i-ar mai da acesteia un mandat”. Totodată, fostul președinte are și o recomandare pentru șefa procurorilor anticorupție.

”În ultimele luni, după ce ați plecat de la Palatul Cotroceni, ați vorbit, în câteva rânduri, despre binomul, așa cum a fost el numit în spațiul public, de alți participanți. Doamna Laura Codruța Kovesi - vă pare rău, având în vedere ceea ce dumneavoastră acuzați, că ați numit-o?”, a fost întrebat Traian Băsescu.

[citeste si]

”Nu. Dacă aș fi președinte i-aș mai da un mandat, dar cu o recomandare. Am observat reflexul 'clasa politică e coruptă'. Sunt de acord, clasa politică e coruptă, dar trebuie să te autocenzurezi puțin. Ai fost procuror general două mandate, ești în al treilea mandat de mare răspundere. Chiar împingi toată răspunderea la clasa politică? Tu nu ai nicio răspundere? Doar ești la spectacol și constați ce coruptă e clasa politică?

Eu am lăsat să se construiască aceste instituții, dar nu vreau demagogie. Parcă vin peste mine oameni numiți de mine, niște Feți-Frumoși care vin să îmi dea lecții”, a replicat fostul președinte, potrivit digi24.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel