Traian Băsescu: "Începutul anului şcolar va fi un dezastru pentru copii şi familii"

Traian Băsescu: Vom avea o transmitere a bolii de nedescris
Traian Băsescu: Vom avea o transmitere a bolii de nedescris

Traian Băsescu spune că pentru începerea noului an şcolar nu s-a făcut nimic şi critică felul în care guvernanții au gestionat pe timpul verii pregătirile.

"Spre exemplu, acum începe şcoala şi ei acum se agită, Deci nu s-au agitat o vară întreagă-. Ei acum pregătesc dascălii pentru curriculul online.

Dacă micșorezi curricula găsești modalităţi de substituire. Nu au făcut nimic iar maine poimâine vor spune, școlile sa se descurce.

Vom avea o transmitere a bolii de nedescris. Aveam primării ce aveau posibilitatea de a pregăti structuri modulare pe post de clase. Nu au făcut nici asta. E greu sa mai descrii incompetenţa şi lipsa de viziune a acestui guvern.

Mai bine pregăteau cadrele didactice sa predea la distanţă, sa pregătească acoperirea rețelelor in zonele rurale pentru același motiv sau se puteau interconecta la rețeaua optica a Trans Electrica sau a CFR.

Nu au făcut nimic și acum se pregătesc cu aparatul de propaganda cât de bine fac ei si cum ratam din cauza nu știu cui debutul de an școlar. Acest debut de an școlar nu poate fi altceva decât un dezastru pentru copii şi familii", ne-a spus în exclusivitate Traian Băsescu la Romania TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel