Traian Băsescu, în vila din Gogol 2, de la 1 iunie. Ana Birchall: Dacă nu-i convine, să facă un credit, să-și cumpere casă

Casa atribuită fostului președinte Traian Băsescu a fost renovată de RA-APPS. Trei sute de mii de euro a costat lucrarea. 1 iunie este data limită în care urmează ca Traian Băsescu să se mute. 


Vila din Gogol are şapte camere şi două camere de serviciu, o suprafaţă utilă de 366 metri pătrați, dintre care parter de 126 metri pătrați și etaj de 135 metri pătrați. Dispune de un teren cu suprafața de 1.334 metri pătrați. Potrivit Antena 3, Traian Băsescu ar fi cerut să fie pusă marmură pe jos, uși din lemn masiv și podele din lemn masiv. 

Din PSD: Dacă nu-i convine casa de la RA-APPS, să facă credit

Deputata PSD Ana Birchall a comentat, la Antena 3, că fostul președinte Traian Băsescu este năzuros cu privire la vila pe care o primește de la RA-APPS. Ana Birchall a subliniat că Guvernul respectă legea în acest caz, dar că legea nu are de-a face cu nazurile unui fost președinte al țării. 

"A da vina pe premierul Ponta mi se pare forțat. Eu sunt de părere că cei de la RA-APPS i-au respectat dorința lui Traian Băsescu. Dacă ești așa năzuros, mergi și cumpără-ți locuință, că nu te obligă nimeni să stai într-o locuință de la stat de cel puțin 300.000 de euro", a declarat, la Antena 3, deputat PSD. 

Ana Birchall a continuat că "au fost destul de multe abuzuri legate de imobilele RA-APPS. Legea trebuie respectată. Eu n-am auzit de dl Emil Constantinescu și de dl Ion Iliescu să fie așa năzuroși", a adăugat Ana Birchall. 

"Dacă nu-i convine acest imobil pus la dispoziție, să se mute într-o casă particulară, să facă un credit și să-și cumpere o casă", a mai spus deputata. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel