Traian Băsescu îi acuză pe Florin Cîţu şi Klaus Iohannis de laşitate. "S-au ascuns şi îl lasă pe Arafat"

Sursa: Administraţia Prezidenţială
Sursa: Administraţia Prezidenţială

Traian Băsescu îi acuză pe premierul Florin Cîţu, dar şi pe preşedintele Klaus Iohannis, de laşitate politică, în contextul protestelor din toată ţara de duminică noaptea. 

„Cât de prost trebuie să fii să deschizi școlile când vezi că Europa a intrat în valul 3, când tu ai deja 900 de oameni la Terapie Intensivă. Și tu să relaxezi măsurile în 8 februarie. Cât trebuie să fii de lipsit de logică? Era clar că vine și la noi valul al treilea. S-au luat niște măsuri fără sens în această situație”, a declarat Traian Băsescu la RomâniaTv.

Acuze de laşitate. "S-au ascuns şi l-au lăsat pe Arafat"

„Românului, când i se impun restricții, vor să-l vadă pe președinte, pe premier, pe cei pe care i-au ales. Nu se poate. În momente de crize, aleșii trebuie să-și asume dialogul și răspunderea. Cine e prim-ministrul țării? Se numește Cîțu, da? Oamenii în stradă strigă „Jos, Arafat”, care e subordonatul lui Cîțu. Unde e președintele? Cei de sus s-au ascuns și îl lasă pe Arafat, care nu are responsabilitate pentru criză, el e doar un instrument în criză. Responsabilitatea o au președintele și premierul. Avem niște responsabilități stabilite de Constituție. Cei aleși trebuie să stea de vorbă cu populația! Ce autoritate i-a dat Constituția lui Arafat? Asta e lașitatea politicienilor!”, a transmis Traian Băsescu.

Amintim că în noaptea de duminică spre luni, sute de protestatari din toată ţara au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva restricţiilor din pandemie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel