Traian Băsescu iese din nou, la 18:30, cu declarații de presă

basescu cotroceni
basescu cotroceni

Președintele Traian Băsescu va ieși, miercuri seara, pentru declarații de presă de la Palatul Cotroceni. Chiar dacă Administrația Prezidențială nu a precizat ce subiecte va aborda președintele Băsescu, acestea nu sunt greu de anticipat. DeCe News va relata principalele declarații ale președintelui. 

Traian Băsescu va ieși, miercuri seara, de data aceasta de la orele 18:30, cu noi declarații de presă de la Palatul Cotroceni. Ieșirea președintelui vine la câteva ore după ce Parlamentul a cerut o comisie de anchetă pentru  a verifica implicarea procurorului Lucian Papici în cumpărarea terenului de 1,3 milioane de euro de pe raza  comunei Nana, județul Călăraşi,  de către familia Băsescu.

Ideea a fost  susţinută atât de premierul Victor Ponta, cât şi de preşedintele Senatului, Crin Antonescu, care consideră că Parlamentul are dreptul să discute situaţii care sunt suspecte, fără să aibă calitatea unei instanţe.

Traian Băsescu încearcă să-și mențină poziția câștigată în perioada verii, ieșirile sale din ultima perioadă încercând să determine o rupere a USL în vederea apropierii liberalilor de celelalte formațiuni de dreapta, în încercarea de a încropi până la alegerile europarlamentare o dreaptă unită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel