Traian Băsescu și-a DECORAT foștii și actualii CONSILIERI PREZIDENȚIALI

Președintele Traian Băsescu a făcut, vineri, un ultim gest pentru foștii și actualii consilieri prezidențiali. 

Traian Băsescu și-a decorat foștii și actualii consilieri prezidențiali. Aproape o sută de decrete pentru oameni din Admnistrația Prezidențială a semnat președintele. 

Potrivit unui comunicat de presă al Admnistrației Prezidențiale, președintele Traian Băsescu a conferit Ordinul Național "Steaua României", în grad de Ofițer cu însemn pentru civili, foștilor săi consilieri prezidențiali. Au primit decorația Cristian Diaconescu, Iulian Fota, Anca Ilinoiu, Sebastian Lăzăroiu. 

Ordinul Național "Steaua României" în grad de Ofițer cu însemn pentru militari a fost acordat generalui Ion Oprișor, consilier de stat. Consilierii prezidențiali Iulian Chifu, Claudiu Constantin Dinu, Bogdan Alexandru Drăgoi și Bogdan Mănoiu au primit Ordinul Național "Steaua României", în grad de Cavaler cu însemn pentru civili. 

Controlul judiciar, neconstituțional. Efectele deciziei CCR. Lucian Bolcaș: Două situații inedite

Fostul purtător de cuvânt al Admnistrației Prezidențiale, Bogdan Oprea, a fost decorat cu Ordinul Național "Serviciul Credincios", în grad de Cavaler. Asemenea lui Oprea, au mai fost decorați Anca-Carmen Cătănescu, Răzvan Murgeanu și Dorel Constantin Onaca. 

Ordinul Național "Serviciul Credincios" în grad de Comandor cu însemn pentru civili a fost acordat lui Gheorghe Angelescu, consilier de stat, și Cristinei-Andreia Iana, consilier de stat. Ordinul Național "Serviciul Credincios" în grad de Ofițer cu însemn pentru civili a fost acordat Deliei Dinu, consilier de stat, și lui Gabriel-Cristian Pișcociu, consilier de stat. 

Președintele Traian Băsescu a mai semnat decretul de decorare a mai multor angajați din cadrul Administrației Prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel