Traian Băsescu și-a anunţat candidaţii PMP pe Facebook. Cine sunt-VIDEO

Traian Băsescu și-a prezentat candidaţii PMP la sectoarele Capitalei într-o postare video pe Facebook, în care apare  împreună cu cei şase candidaţi, printre care fostul primar interimar, de la PP-DD, Ştefănel Dan Marin şi fostul preşedinte al PMP, Eugen Tomac. Despre Primăria Capitalei, Băsescu păstrează încă secretul candidatului.

„A venit timpul să aflaţi cine sunt candidaţii PMP pentru sectoare", îşi începe prezentarea, Traian Băsescu, în înregistrarea video, după care îi invită în cadru, pe rând, pe cei şase candidaţi. Aceştia sunt: sectorul 1 — Eugen Tomac, sectorul 2 — Radu Cristescu, sectorul 3 — Cristian Petrescu, sectorul 4 — Ştefănel Dan Marin, sectorul 5 — Valentin Niţu şi sectorul 6 — Ştefan Enache.

Băsescu a ţinut să menţioneze că a mizat pe candidaţi tineri şi că este convins că cei aleşi sunt oameni „curaţi", care vor reuşi să pună lucrurile la punct în Capitală.

[citeste si]

„Aceasta este echipa de candidaţi ai PMP la funcţiile de primari. Media de vârstă a candidaţilor este de 40 de ani. Am convingerea că ei vor pune Bucureştiul în mişcare, pentru că sunt de la Partidul Mişcarea Populară. Vă asigur că fiecare dintre ei are o viaţă curată", a mai spus Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel