Traian Băsescu: Nu am emoții privind DNA. Cine mă acuză trebuie să aibă și probe

Traian Băsescu nu se dezice de Elena Udrea. Într-o declarație la ieșirea din sediul PMP, fostul președinte a declarat, joi, că speră ca Justiția va fi corectă în cazul Elenei Udrea. Totodată, fostul președinte are convingerea că nu poate ajunge la DNA. "Nu am emoții", a declarat Băsescu. 

"Nu pot să cred că instituţiile statului îşi pot face ţintă din mine. Sigur că orice om e obligat să dea explicaţii", a declarat Traian  Băsescu, joi, la ieşirea din sediul PMP.

Acesta a mai susținut  că nu poate fi acuzat de nimic de DNA, pentru că nu poate nimeni să afirme cu probe că i-ar fi dat. "Oricât şi-ar dori unii, nu am perspectiva să ajung acolo pentru simplul fapt că nu există un om în România care să poată spune că mi-a dat un leu. Pot să spună mulţi, dar trebuie să şi probeze. Nu am emoţii", a mai afirmat Băsescu.

Citește și: Dosar Microsoft: Numele lui Băsescu, menționat în denunțul lui Gabriel Sandu

Cât despre cazul Elenei Udrea, Băsescu spune că îşi menţine punctul de vedere. "Am convingerea că justiţia va fi corectă în cazul Elenei Udrea şi delaţiunile nu vor putea fi probate, pentru că Elena Udrea nu e omul la care să-i duci o traistă cu bani", a declarat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a făcut şi câteva precizări în cazul Microsoft. "Cineva spunea că Băsescu ştia de Microsoft. Nu am negat niciodată că din 2012 am primit de la structurile de informaţii rapoarte despre fapte, dar erau deja consumate, nu le mai puteam preveni. Am văzut cum dădeau ochii peste cap propagandişti ai mincinii, cum Băsescu i-a spus lui Vreme să nu mai vorbească cu Sandu. Măi fraţilor, eu nu pot să spun nimănui să nu mai vorbească cu cineva, dar o recomandare să vadă ce a făcut când era la minister sigur i-am făcut", a mai declarat Traian Băsescu.

Citește și: Traian Băsescu: Senzația mea e că Ponta nu vrea să-și bată joc doar de mine, ci și de președintele în funcție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel