Traian Băsescu: Eu am trimis-o la OSIM pe fiica mea să înregistreze Mişcarea Populară

ioana
ioana

Traian Băsescu a declarat la TVR 1 că îşi asumă proiectul Mişcării Populare, promovate de fostul său consilier Sebastian Lăzăroiu,   menţionând că el a rugat-o pe fiica sa să înregistreze la OSIM această denumire.

"Acest proiect poate exista, dar nu în sensul la ceva ridicol. Nu o să găseşti partide imaculate, nu se poate. Eu cred că trebuie pregătită ideea de mişcare populară pentru realizarea unei eventuale alianţe. De aceea am şi rugat-o pe fiica mea să înscrie la OSIM. Preventiv, trebuie să gândeşti politic. Este posibil să se creeze o alianţă", a spus Băsescu.

Ioana Băsescu a depus pe 11 aprilie 2011 cererea de înregistrare a mărcii. Fiica preşedintelui a refuzat să dezvăluie intenţiile sale cu privire la folosirea mărcii. În 13 septembrie, "Mişcarea Populară" a fost înregistrată de către OSIM.

Înregistrarea Mişcării Populare la OSIM a fost şi motivul unui atac al fostului ministru al Transporturilor, pedelistul Radu Berceanu, la adresa şefului stastului.

"În momentul în care preşedintele o mandatează pe fiica sa cea mare să înregistreze o marcă legată de politică, de un partid, este clar că are o semnificaţie. Ioana Băsescu nu s-a apucat ea aşa singură şi dacă s-ar fi apucat, preşedintele ar fi reacţionat", a spus Berceanu.

Fostul ministru spune că nu ştie când ori sub ce formă va fi utilizată denumirea "Mişcarea Populară".

Referindu-se la Sebastian Lăzăroiu, şeful statului a declarat că va colabora în continuare cu el şi nu a contestat decizia premierul de a-l revoca din funcţia de ministru al Muncii. Băsescu a insistat că nu el a fost cel care l-a promovat pe fostul consilier prezidenţial în guvern, precizând că propunerea premierului l-a surprins deoarece conveniseră ca portofoliul rămas vacant după demisia lui Ioan Botiş să fie preluat de Sulfina Barbu.

Citește și:

Radu Berceanu: Ioana Băsescu nu ar fi înregistrat Mişcarea Populară fără mandatul preşedintelui Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel