Traian Băsescu: Este inadmisibil. Din cunoştinţele mele, Ponta nu a fost operat la cap

Traian Băsescu a spus că este inadmisibil ca Victor Ponta să stea o perioadă atât de lungă la recuperare în Turcia.

"N-am o explicaţie (pentru gestul premierului – n.r.). Aşa ceva nu se poate explica. Din cunoştinţele mele, premierul Ponta nu a fost operat la cap, ci la genunchi, la picior. Dacă el a gândit cu picioarele politica guvernamentală, este îndreptăţit să stea în convalescenţă fiind operat la picior", a zis fostul președinte într-un interviu acordat pentru Digi 24.

"Din câte ştiu - un premier, un preşedinte, un ministru conduc cu capul. Este inadmisibil, putea să-şi facă tratamentul la Elias. Eu mi-aduc aminte, am fost într-o situaţie extrem de dificilă, m-am operat la Viena, după 48 de ore eram în avion şi-mi făceam recuperarea la spitalul Elias şi conduceam. La Viena, am semnat decrete, a doua zi după ce m-am operat, deci ce face premierul Victor Ponta este un abandon de funcţie, care este de netolerat în conformitate cu Constituţia. Şi povestea că a trimis certificate medicale din Turcia, conform hotărârilor CSAT, cei care validează starea de sănătate sau de incapacitate, de exerciţiu a funcţiei sunt cei stabiliţi prin hotărâre CSAT - o comisie de la Spitalul Militar", a mai spus Traian Băsescu.

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu: Victor Ponta s-a operat în Turcia pentru a nu putea fi adus la DNA cu mandat european de aducere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel