Traian Băsescu, discuții cu colonelul Ion Marin. Decizie așteptată în Buzău-exclusiv

După mai multe discuții cu Traian Băsescu, fostul comandant al IPJ Buzău, colonelul (r) Ion Marin, ia în calcul o decizie extrem de importantă pentru scena politică.

Ion Marin s-a retras din cursa pentru Palatul Comunal la începutul lunii ianuarie, invocând motive personale. Acum, fostul comandant al IPJ Buzău, contactat de DC News, a comentat o informație care a circulat în presă: mai precis că anunţul de reintrare în cursa pentru Primăria Buzău este o chestiune de zile.

"În cursul acestei săptămâni urmează să se întrunească Biroul Judeţean al Organizaţiei Buzău pentru a discuta tema respectivă. Deocamdată nu am luat nicio hotărâre. Iau în calcul revenirea asupra deciziei, dar nu mă pronunţ până când nu vom discuta toate aspectele care interesează. Indiferent de rezultat, vom transmite un comunicat de presă", a spus Ion Marin în exclusivitate pentru DC News.

(w670)

În cadrul Comitetului Executiv Naţional, fostul comandant al IPJ Buzău a fost ales în funcţia de secretar execu­tiv al formațiunii politice.

-----

Ion Marin s-a înscris în 2014 în Partidul Mişcarea Populară.

Are 53 de ani, s-a născut în judeţul Argeş, este căsătorit şi are un copil. A absolvit Academia de Poliţie în anul 1986 şi este licenţiat al Facultăţii de Drept din anul 2000. A lucrat până în 1990 la Bucureşti, după care a ajuns la Buzău unde a activat ca poliţist în diferite structuri ale IPJ. Ion Marin a fost şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău între anii 2009 şi 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel